HOME

ORGANISATIE

CONTACTNIEUWS


1 april 2007

1 februari 200711 oktober 2006
15 april 2006

1 februari 2006

1 janauri 2006


VOJA Handelsmaatschappij heeft het recht gekregen om de complete lijn BG producten te gaan verkopen in Nederland. Deze producten zijn speciaal bestemd voor de garages en de transport ondernemingen en kunnen een bijdrage leveren voor een verlaging van het brandstof gebruik en een beter milieu. Voor een overzicht van de BG producten klik hier


VOJA Handelsmaatschappij is verhuisd naar haar nieuwe onderkomen in Amerongen. Voor de nieuwe adresgegevens klik hier


VOJA Handelsmaatschappij krijft de rechten om de RENTAR Brandstof Katalysator te verkopen in Nederland. Deze RENTAR Brandstof Katalysator verzorgt een betere verbranding in dieselmotoren zodat er bespaart kan worden op brandstof en de uitstoot beperkt kan worden.


VOJA Handelsmaatschappij heeft de rechten verkregen om Sitehive, het ultieme programma om websites te bouwen, wereldwijd te verkopen. Dit programma is veruit superieur aan alle andere vergelijkbare programma's door de gebruikersvriendelijkheid, gevoegd bij de ingebouwde opties waardoor gespecialiseerde kennis van PHP en HTML niet langer noodzakelijk is. Sitehive is ontwikkeld door het softwarebedrijf CIP Software.


VOJA Handelsmaatschappij BV verkrijgt de rechten om de mancometer in Europa te verkopen. De Mankometer is de oplossing om prolemen in het electrische circuit van een auto, een camper, vrachtwagen, boten snel opgespoord kunnen worden.VOJA Handelsmaatschappij verkrijgt het recht om de de Mobiele remmentester in Nederland te vermarkten.